Det finns många webbhotell att välja på idag. Det ena är bättre än det andra. Man kan tycka att det är som en djungel där ute på nätet för alla erbjuder de funktioner och support som är bättre än något annat webbhotell. Så hur ska man kunna veta vilket man ska välja? Det gäller att läsa lite om webbhotellen. Se vad de har att erbjuda. Vad kostar det? Är det värt pengarna?

Väljer du ett webbhotell som är gratis eller som kostar lite pengar så läs igenom vad de erbjuder för de få kronorna i så fall. Man får oftast bättre support och bättre verktyg om man får betala en liten sant för det.

Webbdo är ett webbhotell som har en månadskostnad från 9 kronor. Domännamnet är gratis första året. Sedan får man betala för det. Dom har dock ingen uppsägningstid vilket är bra.

På Loopia kan du enkelt göra din hemsida. Med några få enkla klick så har du din hemsida eller blogg framför dig. Man får möjlighet att kunna göra många hemsidor om man vill. Det är obegränsat. Det är även obegränsat med antalet e-postadresser som du även kan skaffa här.