Ditt mål är att leva på en eller flera internetsajter. Blogg, Youtubekanal, webbshop eller så säljer du olika tjänster. Ett tips är då att börja arbeta från ett coworking space. Det kommer hjälpa dig att arbeta mer effektivt och hitta andra internetföretagare att samarbeta med. Samarbete är a och o för att lyckas idag.

Hitta ditt coworking space

Vad är då ett coworking space? Det är ett hippare ord för kontorshotell. Idag är det många företagare som arbetar på ett kontorshotell, istället för att ha eget kontor eller jobba hemifrån. Det är mycket mer effektivt, roligare, du mår bättre, förutom att du inte måste ha all utrustning själv. Du jobbar åt dig själv, men känner ändå att du går iväg till ditt arbete. Du kan lättare göra skillnad mellan arbete och fritid, vilket särskilt kan vara svårt om du arbetar online. Helio har nio coworking spaces i Malmö och Stockholm. Deras mål är att du ska ha en arbetsplats som rent av gör måndagar riktigt härliga. Du väljer om du sitter i en soffa eller har eget kontor. En dag i veckan eller heltid. Valmöjligheterna är oändliga. Gå in på Helio och hitta ditt coworking space och kom igång med internetföretaget på riktigt.

Arbeta mer effektivt

Det är många som drömmer om att arbeta hemifrån, men som upptäcker att det inte är lika roligt, enkelt och effektivt som man först trodde. Genom att arbeta på ett av Helios coworking spaces får du en bättre inramning av din arbetstid. Du har betalat för att sitta och arbeta där och då kommer du arbeta mycket mer effektivt. Förutom att du också får arbetskamrater – om du vill. Det är skönt att resa sig upp och kunna ta en kopp kaffe eller te tillsammans med en annan företagare. Få höra vad de håller på med, få inspiration, lösa problem tillsammans och rentav hitta företagare att samarbeta med. På fredag eftermiddag lämnar du både kontorshotellet och jobbet. Du har jobbat effektivt och har tid att vara ledig.

Utveckling och samarbeta

För att verkligen bli en framgångsrik onlineföretagare är det smarta att samarbeta. Du håller på att bygga upp en stor sajt kring träning, har en blogg och webbshop, Youtubekanal och erbjuder coachning online. En annan företagare på Helio som du kommer väldigt bra överens med erbjuder utbildningar i ledarskap och personlig utveckling. Genom att samarbeta kommer ni kunna utveckla era företagsidéer och få fler kunder.